Om te beginnen

Een account aanmaken

Om deze site ten volle te kunnen benutten, boeken te bestellen en de wiki te raadplegen, is het aangeraden dat je een account aanmaakt. Het registratieproces kan je hier beginnen. Log in met je KU Leuven-account en volg de stappen. Uitgebreidere instructies zijn er ook. Tijdens het registratieproces krijg je de mogelijkheid om lid te worden, iets dat we natuurlijk enorm appreciëren, maar ook jij wordt er beter van: je krijgt een goodiebag gevuld met gadgets, kortingsbonnen en ons exclusieve ledent-shirt. Daarnaast bekom je op al onze activiteiten een korting en mag je gratis binnen op de openings-td. Geen reden om het niet te doen dus!

Cursussen en boeken bestellen

Nu je een account heb, kan je die maar meteen goed gebruiken, en je studiemateriaal bestellen (het leven in Leuven is immers niet continu een feest). Daarvoor kan je terecht in onze cudi-app: zorg dat je ingelogd bent, klik op jouw profiel (rechtsboven) en vervolgens op "Mijn Cursus Reservaties". Hier kan je zien welke cursussen je reeds gereserveerd hebt, en natuurlijk ook de rest bestellen. Wacht tot je boeken zijn toegewezen, en ga ze dan halen wanneer onze Cursusdienst open is (de openingsuren vind je op de homepage. Het is ook nodig een tijdsslot te reseveren, dit kan je doen Hier. Hier vind je een geïllustreerde handleiding.

Groepsgevoel

We hebben een Whatsapp groep opgericht voor alle internationale studenten aan de Faculteit Ingenieurswetenschappen voor het academiejaar 2023-2024. Hier kan je dus in contact komen met je collega's, maar het is ook de plaats waar je terecht kan met vragen over leven in Leuven, de studie, ... Als je mede-studenten of wij je niet meteen kunnen helpen, zorgen we er graag voor dat je bij de juiste persoon terecht komt. Daarnaast zullen we de groep ook gebruiken om onze internationale activiteiten aan te kondigen.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom op de andere VTK-activiteiten. Om daarvan op de hoogte te blijven, kan je best onze Facebook pagina liken. Zo ben je ook steeds mee met de laatste nieuwtjes.

Geniet ervan!

Studeren in het buitenland is een unieke ervaring, dus geniet er met volle teugen van. Studeer hard en voldoende, maar vergeet niet op tijd je hoofd eens uit de boeken te halen om rond te kijken en deel te nemen aan het rijke Leuvense studentenleven!

WhatsApp Community