Kanweek

Kanweek is een jaarwerking tussen eerste- en tweedejaars met als doel het organiseren van een week vol activiteiten voor iedereen die wil meedoen. Zo organiseerden we vorige jaren onder andere een fakfeestje, een uitverkochte cantus, een filmavond, een BBQ, een quiz, een speeddate, een jeneverbosspel...

Het leuke aan kanweek is dat je als eerste- of tweedejaar veel contacten legt en dat je dus heel wat mensen leert kennen. Het is een leuke ervaring en zeker de moeite waard! Je kan het je misschien ook beter voorstellen als een groep toffe mensen bij elkaar, die leuke teambuildingactiviteiten doen en dan een weekje wat meer werken om leuke evenementen te organiseren voor anderen.

Je moet dus zeker geen schrik hebben dat het te veel tijd zou innemen, het enige dat je je moet afvragen is: “Wil ik graag nieuwe mensen leren kennen en heel wat plezier hebben?” Als je hier ja op antwoord, dan is kanweek zeker iets voor jou! Ondertussen is kanweek al vertrokken, maar als je graag nog zou meedoen kan je mij altijd een mailtje of berichtje sturen naar mij. Dan laat ik je weten waar en wanneer de volgende vergadering is zodat je kan aansluiten.

Sander Deroover ( of )