Alumni

Bent u al drager van de prachtige ingenieurstitel? Proficiat, wij nog niet! Voor jullie worden enkele activiteiten voorzien die gericht zijn op de afgestudeerden. Zo wordt er rekening gehouden met jullie activiteiten overdag (werken, staken, gras afrijden, op de kinderen passen...). Ook is er voor jullie de mogelijkheid om erelid te worden van VTK. Als u van plan bent regelmatig VTK activiteiten te bezoeken, is dit zeker een aanrader!

Alumni activiteiten

Het jaar wordt gevuld met enkele alumni activiteiten, gaande van een After Work Party in de week tot Oude Zakken Avonden in fakbar 't ElixIr op een vrijdagavond. Als je op de hoogte wil blijven van alle relevante activiteiten, zijn er 3 mogelijkheden:

  • Het is mogelijk een Google Calendar te downloaden waarin alle relevante evenementen voor alumni worden bijgehouden.
  • Je kan de VTK Alumni facebookgroep joinen waarin regelmatig updates worden geplaatst.
  • Je kan een mailtje sturen naar om je op de mailinglist te laten zetten die iedere maand een nieuwsbrief met de komende activiteiten ontvangt.

De alumni-vereniging der ingenieurs organiseert ook regelmatig evenementen, meer hierover vind je op http://alum.kuleuven.be/alumni-ingenieurs

Ereleden

Iedereen die niet studeert aan een Belgische universiteit of hogeschool kan zich kandidaat stellen als erelid. Elk ex-praesidiumlid krijgt per jaar praesidium een erelidmaatschap van één academiejaar gratis. Je kan zelf kiezen wanneer je dit opneemt, zolang dit binnen de vijf jaar na het afstuderen is. Ook is het mogelijk erelidmaatschap te kopen voor €50. Als erelid krijg je op VTK-activiteiten een korting van €3 met een maximum van de inkomprijs. Het galabal en cantussen zijn gratis toegankelijk. Voor deze laatste (galabal & cantussen) krijg je op voorhand een form doorgestuurd en kan je je dus al eerder inschrijven dan de rest. Indien je geen erelid bent, schrijf je je in zoals de studenten. Je kan erelid worden door te mailen naar en je erelidmaatschap aan te vragen. De Secretaris Generaal zal je met plezier verder helpen en de nodige informatie verschaffen.

Werkgroep Alumni

Vanuit VTK zetten we graag in op alumni activiteiten voor én door alumni. Om dit te verwezenlijken bestaat de Werkgroep Alumni. Ben je dus geïnteresseerd om één van de activiteiten mee uit te werken, of heb je zelf leuke ideetjes? Stuur mij dan een mailtje () en word lid van de werkgroep.