Nieuws - Bloedserieus — 13 november

Beste studenten

Als we Hollywood mogen geloven moet je minstens vijf gebouwen laten instorten om een leven te redden. Het kan veel makkelijker! Kom tussen 23 en 26 november bloed geven en zie jouw overtollig bloed veranderen in het wondermiddeltje dat levens kan redden! In een zetel liggen, een tukje doen en uiteindelijk met een loodzware goodiebag je lichaam terug een beetje vullen. Meer is het niet!

Nu jullie staan te popelen om een soort James Bond zonder ‘collateral damage’ te worden, kunnen we meteen overgaan naar een bloedserieus stappenplan om een superheld te worden.

  1. Veiligheid komt uiteraard eerst. Aarzel daarom niet om de donor-zelftest te doen op http://www.bloedgevendoetleven.be/donorzelftest.php

  2. Als je bloed mag geven, kies je op www.bloedserieus.be dat ene momentje dat je nog vrij hebt in je agenda.

  3. Dan koers je vlak voor je afspraak met je fietsje naar de Universiteitshallen, het Gymnasium of het Bloedtransfusiecentrum op Gasthuisberg om dat magisch rood fluïdum in een zakje te laten verpakken.

  4. Als beloning voor je buitengewone daad mag je ook nog gratis naar epische avondactiviteiten tijdens de bloedserieusweek zoals een quizavond, een filmavond, een comedy show en een boombal. Meer informatie over de activiteiten en openingsuren om bloed te geven vind je op de facebookpagina van de bloedserieusweek en op www.bloedserieus.be.

Be there, be a hero!

Het Bloedserieusteam