Vlaamse Technische Kring

Openluchtfilm

Sep.
23

20:00 - 23:00

Locatie: Arenbergpark

-> Het jaar openen met een gezellig én coronaproof evenement met je bubbel-vriendjes? Dat kan!

-> Heb je angst van dicht opeengepakt zitten in een cinema maar hunker je er toch naar om nog eens echt ‘naar de film te kunnen gaan’? Dat kan!

-> Heb je Bad Boys I en II gezien en wil je zo graag weten hoe Bad Boys For Life deze overtreft? Dat kan!

-> Ben je al veel te lang niet gaan chillen in het Arenberg park en zoek je de uitgelezen kans om dit nog eens te doen? Dat kan!

-> Heb je nog niks gepland op woensdagavond 23 september en ben je op zoek naar een ideale invulling hiervoor? Dat kan!

Onder het motto ‘’t is niet omdat er Corona is dat er niks kan’ organiseert VTK op woensdagavond 23 september een openluchtvertoning van Bad Boys For Life in het Arenbergpark, op het grasveld tussen de Molen en de gebouwen van BOKU. Bovendien steunen we hiermee een culturele productie van eigen bodem (met Belgische regisseurs adil El Arbi en Bilall Fallah).

PRAKTISCH

INSCHRIJVEN is verplicht en kost 1 euro indien je zelf je dekentje(s) meebrengt, voor de prijs van 2 euro zorgen wij dat er een stoeltje voor je klaarstaat. Je kan je inschrijven per bubbel (per bubbel moet de form slechts 1x ingevuld worden, een bubbel bestaat uit maximum 6 personen). Achteraf ontvang je nog een mail met info over de coronamaatregelen voor zowel aankomst als het evenement zelf.

INSCHRIJVINGSFORM

Om 19u45 zullen de virtuele deuren openen, om 20u30 gaat vervolgens de film van start en deze zal ongeveer 2u duren.