Vlaamse Technische Kring

Op zoek naar meer dan onze Quiz, Schaaktournooi of Workshops? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres! Hier vind je namelijk een lijst met de grootste cultuurhuizen en -centra van Leuven. Met veel onder hen werken we ook regelmatig samen om interessante acties te kunnen aanbieden aan onze leden.

STUK

Kunstencentrum STUK biedt een waaier aan muziek, theater en meer aan. STUK richt zich daarbij vooral op startende artiesten en geeft hen de kans om in contact te komen met een breder publiek. Daarnaast heeft STUK ook een STUKcafé, waar je elke zondagavond kan chillen bij de wekelijkse Blues avonden. Verder raden we ook sterk STUK START aan, waar het centrum zijn deuren opent en je uitnodigt om te komen kijken naar vele gratis tentoonstellingen, dans- en theatervoorstellingen, films en een groots openingsfestival.

Het Depot

'het Depot' is een fantastische locatie om naar muziekoptredens te gaan kijken, maar ook om er zelf lessen te gaan volgen. De gebouwen hebben een grote metamorfose ondergaan en het resultaat is gewoon geweldig. Lang verhaal kort: hier moet je als muziekliefhebber absoluut naartoe! Het is ook hier dat de grote finale van ons IFR plaatsvindt!

UUR KULtUUR

UUR KULtUUR is proeven van cultuur in al zijn facetten. Genieten van hotshots en kennismaken met minder evidente programma’s. Performance, jazz, pop, klassiek, dans, theater, expo: ‘origineel’ is het gemeenschappelijke label. Studenten met een cultuurkaart nemen gratis deel. Anderen betalend.

30CC

30cc is het cultuurcentrum van de stad Leuven. Vooral interessant zijn hun 'Last Minute' acties, waarbij ze een week voor de voorstelling hun tickets verkopen aan de helft van de prijs. Zeker en vast de moeite om te volgen!