Vlaamse Technische Kring

LAAT JE STEM HOREN!

Studenten krijgen door de docentenevaluatie de kans om hun ongezouten mening te geven over het afgelopen semester. Vond je vakken geweldig? Waren sommige handboeken niet geschikt of te beperkt? Waren de assistenten een uitstekende hulp? Was alles rond het verloop van het examen duidelijk? De KU Leuven wil het allemaal te weten komen via de online studentenbevraging.

WAT betekent mijn ingevulde evaluatie? Doet mijn mening ertoe? Jazeker! Door de vakken te evalueren kunnen concrete problemen gedetecteerd worden (als je iets echt niet goed vond, mag je dus gerust de laagste score geven) en kunnen ook de goede proffen in de bloemetjes worden gezet (als iets echt heel goed was, mag ja dus de hoogste score geven). De proffen luisteren naar jullie input en willen er alles aan doen om hun vak te verbeteren en te optimaliseren! Het is hun passie en ze willen die zo goed en zo duidelijk mogelijk aan jullie overbrengen!

WAAROM zie ik niet al mijn vakken? Goed nieuws! Je moet vanaf nu elk jaar maar enkele vakken beoordelen! De bevraging is dus korter! De online studentenbevraging wordt vanaf nu jaarlijks georganiseerd, waarbij de bevraging van de vakken gespreid wordt over een periode van drie jaar. Dit impliceert dat elk opleidingsonderdeel minstens om de 3 jaar geëvalueerd wordt en dat je slechts een deel van de opleidingsonderdelen waarvoor je ingeschreven was, dient te beoordelen.

WAAR? HIER!

Meer info over de online studentenbevraging