Vlaamse Technische Kring

Kanweek is een jaarwerking tussen eerste- en tweedejaars met als doel het organiseren van een week vol activiteiten voor iedereen die wil meedoen. Zo organiseerden we vorig jaar een fakfeestje, een uitverkochte cantus, een filmavond, een BBQ en een jeneverbosspel.

Het leuke aan kanweek is dat je als eerste- of tweedejaar veel contacten legt en dat je dus heel wat mensen leert kennen. Het is een leuke ervaring en zeker de moeite waard! Je kan het je misschien ook beter voorstellen als een groep toffe mensen bij elkaar, die leuke teambuildingactiviteiten doen en dan een weekje wat meer werken om leuke dingen te organiseren voor anderen.

Je moet dus zeker geen schrik hebben dat het te veel tijd zou innemen, het enige dat je je moet afvragen is: “Wil ik graag nieuwe mensen leren kennen en heel wat plezier hebben?” Als je hier ja op antwoord, kom dan zeker naar onze startvergadering op woensdag 2 oktober om 12.30 in BOKU 3.10 of stuur mij een berichtje, dan hou ik je op de hoogte van de volgende vergaderingen!

Kevin Lepinoy ()