VTK Jobfair

Op 2 maart 2021 organiseert VTK de jaarlijkse Jobfair. Voor de eerste keer in zijn geschiedenis zal de Jobfair volledig online plaatsvinden. Alle info over de online Jobfair is te vinden via deze link. De Jobfair zelf zal plaatsvinden op Graduateland. Nieuwsgierig naar hoe dit eruit zal zien? Neem dan zeker hier een kijkje.

De VTK Jobfair is de grootste recruitmentbeurs voor ingenieurs in de BeNeLux. Afstuderende studenten gebruiken deze beurs om in contact te komen met hun toekomstige werkgevers. Ook eerste Masters bezoeken de Jobfair met als doel informatie in te winnen over stagemogelijkheden en om de brede waaier aan carrièreopties binnen de aanwezige bedrijven te ontdekken. De Jobfaireditie van 2020 trok meer dan 1700 studenten. Naast Burgerlijk Ingenieurs verwelkomen we ook een groot aantal Industrieel Ingenieurs, Handelsingenieurs en Bio-ingenieurs. Vermits deze beurs één van de grotere jobbeurzen is voor technische profielen in Vlaanderen, is ze de opportuniteit bij uitstek om ingenieurs te rekruteren.

De VTK Jobfair is het grootste evenement van VTK Bedrijvenrelaties. Op deze dag proberen een groot aantal studenten hun jobverwachtingen te koppelen aan een bepaald bedrijf en zo het juiste startpunt in hun carrière te bepalen. Dit event moet zeker deel uitmaken van het recruitmentplan van je bedrijf om ingenieursstudenten aan de KU Leuven te informeren en aan te trekken! Door de grote promotiecampagne op de verschillende KU Leuven campussen en publieke plaatsen zal er geen enkele student niet op de hoogte zijn van de VTK Jobfair.

Meer informatie: mail naar