Vlaamse Technische Kring

Beste studenten,

Eens komt er een eind aan het prachtige studentenleven en start je aan een nieuw hoofdstuk in je leven: een eerste job! Deze vind je uiteraard niet zomaar!

Wij, VTK Bedrijvenrelaties, gaan jullie zoveel mogelijk proberen te begeleiden in de zoektocht naar je eerste job. Deze zoektocht start echter niet in je laatste jaar! Wij proberen de student in een zo vroeg mogelijk stadium in zijn studiecarrière te laten proeven van de arbeidsmarkt. Dit door het organiseren van een Stagebeurs of een Sector Night. Uiteraard bereikt de begeleiding in de zoektocht naar een eerste job vanuit Bedrijvenrelaties zijn hoogtepunt bij de laastejaarsstudenten. Het organiseren van de twee BR Launches, een evenement uitsluitend voor laatstejaarsstudenten, is het startschot van een werkingsjaar met als grootste event de VTK Jobfair, waar we elk jaar meer dan 150 bedrijven en 1500 studenten verwelkomen.

Naast deze Recruitment events zorgt ons Development team ervoor dat de vaardigheden van de student helemaal on point zijn. We helpen de studenten zich voor te bereiden op hun eerste sollicitatie, geven hen een brede waaier aan carrièremogelijkheden en voorzien verschillende opportuniteiten om hun skills en algemene kennis te ontwikkelen.

In het bovenstaande menu kan je een kijkje nemen bij de verschillende mogelijkheden die Bedrijvenrelaties jou aanbiedt om je zo snel mogelijk aan jouw droomjob te helpen. Indien je nog ergens vragen bij hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren via [](mailto:).