Vlaamse Technische Kring

Welkom op de pagina van VTK Bedrijvenrelaties, de faculteitskring van de studenten Burgerlijk Ingenieur en Burgerlijk Ingenieur-Architect aan de KU Leuven. Samengevat brengen we de studenten dichter bij hun potentiële werkgevers door een ruime waaier aan recruitment activiteiten en branding mogelijkheden.

Onze grootste activiteit is de VTK Jobfair, dit is de grootste jobbeurs voor ingenieursstudenten in België. U kan bijvoorbeeld ook een CV boek kopen met de CV's van afstuderende laatstejaars in en uw bedrijf extra promoten in de Company Guide die op de Jobfair wordt uitgedeeld aan alle bezoekers.

We geven bedrijven ook de kans om zich kenbaar te maken bij de studenten via mailings, Facebookposts op onze eigen VTK Corporate Relations pagina en presentatiemogelijkheden.

Op 27 november vindt onze Stagebeurs plaats. Dit event krijgt dit jaar een grote upgrade op vlak van professionaliteit en op vlak van locatie: de Business Seats zaal van OHL. Door een grotere promocampagne verwachten we meer studenten die op zoek zijn naar een stage om de sfeer in de industrie op te snuiven.

Verder is er ons Recruitmentplatform, www.vtk.be/career. Daar kan u al uw vacatures en stages gratis publiceren. Tevens kan u uw evenementen op de VTK-site plaatsen, waar ze prominent zichtbaar zijn voor de studenten. Deze kunnen ook via mail of sociale media verder gepromoot worden, om de studenten op een directe en bijzonder efficiënte manier te bereiken.

Neem rustig een kijkje op onze site om een mooi beeld te krijgen omtrent de activiteiten en andere aanbiedingen. Indien u zelf ideeën heeft of bepaalde activiteiten op het oog heeft, kunnen we hieromtrent zeker eens samenzitten om de mogelijkheden te bekijken.

Contact

Om meer te weten te komen omtrent Bedrijvenrelaties kan u ons steeds een mailtje sturen via . U ontvangt zo snel mogelijk ons contactdossier met daarin de concrete details en prijzen.