Vlaamse Technische Kring

De Cursusdienst van VTK is een fenomeen in Heverlee en een voorbeeld voor vele anderen. Over de jaren hebben verschillende Cudi-teams Cudi verfijnd en geperfectioneerd. Ook dit jaar hebben wij weer dat tikkeltje meer gedaan om jullie zo goed mogelijk te helpen. De prijzen van alle cursussen zijn immers gedaald!

Boeken en cursussen bestellen kan door hier te klikken of door op het icoontje rechtsbovenaan te klikken en door te klikken op "Mijn Reservaties".

Wij verkopen echter veel meer dan enkel handboeken en cursussen. Ook al het ander materiaal dat je als burgie of archie nodig hebt voor je studie (van fluostiften tot cursusblokken tot kalkpapier en rollinialen voor de archies) kun je bij ons verkrijgen. Ook minder serieuze zaken zoals codices, bierpotten, sjaals, mutsen en de nu al befaamde VTKaarten kun je bij ons kopen.

De Cursusdienst bevindt zich nog steeds in het Theokot. Het Theokot zelf vind je in het thermotechnisch instituut (komende van het kasteel rechts van het grasveldje, tussen mtm en bouwkunde).

Voor de schachtjes onder ons zullen we er ook maar tekeningetje bij maken: klik hier voor een plannetje.