VTK als partner voor jouw bedrijf

Ontdek wat wij voor jou kunnen doen

Log In

VTK maakt voor jou het verschil

Met VTK Bedrijvenrelaties geven we de mogelijkheid aan studenten en bedrijven om elkaar te ontmoeten. We hechten veel waarde aan het informeren van onze studenten, maar daarnaast zijn we ook een sterke partner voor u als bedrijf. Door onze bewezen professionaliteit mag u van ons verwachten dat onze evenementen af zijn. Naast onze evenementen bieden we nog een hoop andere mogelijkheden om in contact te komen met onze studenten. Wilt u meer weten? Stuur dan zeker een mailtje naar [email protected]

Wat kan je verwachten?

Sinds jaar en dag organiseren wij evenementen om onze studenten te begeleiden bij de eerste stappen in hun professionele carrière. De ervaring die wij daardoor hebben opgebouwd uit zich op verschillende manieren in de dagelijkse werking van ons team. Zo beantwoorden wij onze mails binnen de 2 werkdagen, zijn onze evenementen tot in de kleinste details uitgewerkt en staat onze GSM 24 op 7 paraat. Wij garanderen ook dat onze evenementen en communicatie een groot bereik hebben onder de ingenieursstudenten. Zo kan u er zeker van zijn dat u via ons de gewenste profielen voor uw bedrijf kan aantrekken.

Hoe wij u bedrijf mee boosten

Zichtbaarheid

Wij geven u de mogelijkheid om uw bedrijf in de schijnwerper te zetten bij de ingenieursstudenten & de zichtbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf te verhogen bij onze ingenieurs van morgen.

Flexibiliteit

Heeft u zelf ideeën, voorstellen of opmerkingen? Laat het ons weten en dan zitten wij graag eens samen om deze te bespreken.

Professionaliteit & kwaliteit

Niet alleen tijdens onze evenementen, maar ook tijdens ons doordeweeks contact eisen wij van onszelf de hoogste professionaliteit. Alleen zo kunnen wij u aangename communicatie en kwaliteitsvolle evenementen garanderen.

Zien we jou op één van onze volgende evenementen?

Evenementen bekijken

Ons team

U kan ons contacteren via: [email protected]
of via: +32 (0)16 20 00 97

Marie Lampaert

Yana Possemiers

Matthijs De Haeck

Wannes Huygh

Groepscoördinator

Robin De Becker

Tiemen Moeyersons

Alexander Dubois

Lien Merckx