Nieuws - Buddy's wanted! — 19 augustus

Zoals elk jaar verwelkomen we ook dit keer weer een hoop gemotiveerde internationale studenten aan onze faculteit. Een groot deel onder hen is op zoek naar mensen waarmee ze de eerste weken de weg in Leuven kunnen vinden en tijdens het jaar door op kunnen rekenen om samen wat te gaan sporten, er eentje te gaan drinken, de boeken in te duiken of waarmee ze wat tijd kunnen spenderen. Ben je dus geïnteresseerd in nieuwe ervaringen en ben je niet bang om je Engels wat op te frissen, dan kan je je nu opgeven als Buddy: http://www.kuleuven.be/english/studentservices/orientationdays/becomingbuddy Het is zeker de moeite waard en je leert er gegarandeerd nieuwe mensen mee kennen!

P.S.: nog enkele tips van het International office:

  • Om je kansen op de buddy van je wensen te vergroten, geef je je voorkeur door. Wij matchen namelijk eerst wie zelf een keuze maakte uit het beschikbare aanbod.

  • We houden in de eerste plaats rekening met de wensen van de internationale student, omdat hij/zij in een zwakkere positie is. We respecteren altijd zijn/haar keuze qua leeftijd en geslacht en matchen zoveel mogelijk binnen dezelfde faculteit.

  • Gun ons wat tijd. Matchen is een langzaam proces. We willen het graag goed doen en we zijn afhankelijk van wie op een bepaald moment in de databank zit.

  • Laat het buddy-schap vooral een verrijking zijn en geen administratieve rompslomp.